LADY’S

Uw gezichtsvorm is bepalend voor Uw kapsel.

Ovaal gezicht

Hebt u een ovaal gezicht? Dan kunt U bijna ieder kapsel hebben. Bij voorkeur neemt U een kapsel met verschillende laagjes.

Rond gezicht

Bij een rond gezicht hoort een ronde kin en oogt Uw gezicht wat voller. Neem een kapsel dat net over Uw oren valt, zodat Uw gezicht niet té rond lijkt. Een pony? Misschien lang en schuin.

Vierkant

Een vierkant gezicht betekent een sterke kaaklijn met een bijna vierkante haarlijn. Probeer eens een kort kapsel dat net onder Uw kaken valt.

Hartvormig

Bij een hartvormig gezicht is Uw voorhoofd breed en de kin smal en verfijnd. Opvallende jukbeenderen? Niet korter knippen dan kinlengte en eventueel een rommelige pony.

 

                                            

                                           

                                                                         

                 

 MEN

Hoe bent U Uzelf en toch trendy?

Stoer

Volgens ons is het een goed idee dat Uw haar ook daadwerkelijk mannelijk gedragen wordt. Dat kan op verschillende manieren. Het is belangrijk dat niet het hele kapsel overal even lang is. Daarmee creëer je namelijk een heel lief rond effect. En dat is natuurlijk niet echt stoer.

Lengtes

Daarom kunt U ook wat lange en korte haren door elkaar heen te laten knippen. Dan hoeft U niet eens wat van de lengte af te laten halen. Door verschillende lengtes krijgt het haar meer volume. U kunt het dan wat makkelijker stylen.

Kleuren

Het is natuurlijk ook een idee om Uw haar eens te laten kleuren. Bij donker haar bijvoorbeeld, is het mooi om er een wat lichtere kleur doorheen te doen. Zo lijkt het net alsof het door de zon wat is opgelicht. 

Een mooi getrimde baard?